Lesweek 8

Liefste leden, na een zalige verkiezingsweek en 2 weken vakantie is het weer tijd dat het huidige praesidium de handen uit de mouwen steekt.


We beginnen op  maandag 11/4  met een samenwerking met UFKA en Hera voor onze  Cantus/TD  in onze geliefde KP. De cantus is reeds volzet, maar vanaf 00u zijn jullie allemaal welkom om verder te komen feesten op TD op de beats van Tall & Small en Veince Preince.
Om 00u beginnen we deze TD direct met een gratis vat, zodat de nieuwkomers hun dorst kunnen lessen en zij die reeds op cantus waren nog een pintje kunnen nuttigen. Om 2u is het cocktail happy hour, en heel de avond zal er sangria te verkrijgen zijn voor 1 bon.
De gelukkigen die op tijd waren voor cantus hierbij nog eens het tijdschema:

Io vivat om 20u
Tempus 21u
Deel 2 om 21u15
Tempus 22u15
Deel 3 22u30
Tempus 23u30
TD 23u45-00u
Prijs:
Cantus & inkom TD lid/niet lid : 6/8

 

Donderdag 14/4 wordt er iets nieuw georganiseerd, Project Drie Eiken. Dit zal plaatsvinden op Parking 2 CDE. Naast de middag TD,  COMPETITIE met springkastelen en optredens, zullen de buitencampus clubs ook weer aanwezig zijn met een kraampje. Wij zullen natuurlijk onze Biomedica Burgers weer verkopen!

Ut Vivat, Crescat et Floreatque Biomedica.

Dixit,
Xenia Van Rickstal
Praeses Biomedica 2015-2016
www.uabiomedica.com

Advertenties