Lesweek 6

Liefste Biomedicanen,

Het galabal afgelopen vrijdag was weer een topeditie, er is stevig gedanst, gedronken en ook de foto’s liegen er niet om. Nu de kostuums en jurkjes terug in de kast hangen is het tijd voor de volgende activiteit.
Door de aanhoudende problemen met het Fort zijn we genoodzaakt onze Eurodeals TD met UFKA uit te stellen naar volgend semester. Maar niet getreurd! Zoals de meesten al gezien hebben, doen we samen een gezellige café-avond met onze geliefde spelletjes zoals Trashtag, Mexico en vele andere! Donderdag 3 november verwelkomen wij jullie samen met UFKA in de Starz om jullie KP-verdriet te verdrinken en jullie donderdagavond gezellig te maken.
https://www.facebook.com/events/551651108374451/

Ut vivat, crescat et floreat Biomedica

Dixit

Xenia Van Rickstal
Praeses Biomedica 2016-2017

Advertenties