Lesweek 7

Beste Biomedicanen,

 

Vorige donderdag was het zeer gezellig, zo gezellig dat ze de foute schijven hebben opgezet en we een eigen miniTD ervan hebben gemaakt. Samen met de vrienden van UFKA hebben we niet 1, niet 2 maar wel 3 vaten verzet!

 

Deze week is het tijd voor onze glorieuze bierbowling. Dinsdag 8 november trekken we naar Linkeroever bij de AntwerpBowling om ons lekker te amuseren op de baan. Voor een luttele 13 euro heb je een goeie avond (8 euro als je enkel wilt bowlen) maar eerst zou je je even moeten inschrijven bij onze Lucas! Mailen doe je naar Ljscheper@gmail.com
https://www.facebook.com/events/201261183649773/ 

Wij werken nu ook met de app Payconiq wat het voor onze quaestor en ook voor jullie veel makkelijker maakt.
Dowload de app en maak een account aan. Bij winkels zie je Biomedica UA en kan je makkelijk overschrijven. Geen cash meer nodig dus!
Tot dinsdag!

 

Ut vivat, crescat floreatque Biomedica

 

Xenia
Praeses Biomedica 2016-2017

 

Advertenties