Lesweek 9

Beste leden,

Het was een serieus feestje afgelopen woensdag. We gingen hard en vooral black out. Deze week zijn het de schachten die hun van hun mooiste kant moeten laten zien. Dinsdag 22 november is het zover, de cantus waarop onze nieuwe schachtenkoning en schachtenkoningin verkozen worden. Wie heeft het in zich om de eervolle titel van schachtenkoning en van schachtenkoningin te dragen? Een heel jaar lang gratis op alle buitencampus TD’s binnen mogen en het felbegeerde schachtenkoning(in) lintje te dragen? Wij verwelkomen jullie om 20u30in ‘t Biokot om deze Schachtenkoning(in) verkiezingscantus mee te beleven!

De prijzen zijn 6/8 lid/niet lid en het valt te betalen met de superhandige payconiq app! Download deze dus maar al snel! Wil je ook een hyper-kei-geweldig mooi pinnetje of schildje? Dan is dinsdag zeker de juiste moment om er te kopen. Er wordt zelfs korting gegeven als je met die mega handige app betaalt.

Ut Vivat, Crescat Floreatque Biomedica

Xenia van Rickstal

Praeses 2016-2017

Advertenties